Serviciile noastre

Noutati

Spitalul de cronici - Via Carmina - Vladimirescu - Ambulanta

05-20-2016

Spitalul de cronici - Via Carmina - Vladimirescu detine ambulanta proprie pentru transport medical, dotata conform standardelor si cerintelor Ministerului Sanatatii.

Dr. POPA IULIAN MARIUS - Medic specialist Ortopedie-Traumatologie

Inca din 2014, functioneaza in cadrul clinicii Laser System din Arad o echipa specializata de chirurgie spinala, care poate asigura managementul diagnostic si terapeutic complex al afectiunilor coloanei vertebrale si care a introdus recent in practica terapeutica o procedura minim invaziva de tratament a herniei de disc. Desi tehnica este inca considerata ca "inedita" atat printre profani dar si in mediul medical de specialitate, ea se bucura de o larga popularitate mai ales in Statele Unite ale Americii. Spre deosebire de alte tehnici minim invazive existente pe piata medicala, tehnica utilizata in premiera regionala in Arad permite mai multe optiuni de tratament: nucleoplastie, anuloplastie, discectomie, ablatie si deneravare. Procedura se efectueaza sub anestezie locala, fara internare realizand practic o "reparare" a discului herniat cu recuperare rapida si prevenind evolutia spre hernii discale cu compresie radiculara caz in care este indicata o alta interventie - microdiscectomia. In Clinica Laser System, pacientii pot beneficia astazi de toate optiunile de tratament in cazul afectiunilor coloanei vertebrale.

Ar fi de impact pentru public ca "echipa a fost specializata in clinica Karlsbad Langensteinbach din Germania".

Cea mai moderna sectie de recuperare medicala din Arad

01-27-2014

Clinica Laser System are cea mai moderna sectie de recuperare medicala din Arad cu dotari de ultima generatie, avand

O sala de kinetoterapie in suprafata de 55 m.p. dotata cu aparatura specifica si un mediu ambiant placut.

O sala de kinetoterapie dotata cu aparate robotizat-computerizate tip Fisiotek pentru membrul inerior si superior si Standing pentru verticalizare actionat electric.

Cinci sali de fizioterapie dotate cu aparatura de specialitate:
LASER DE INALTA INTENSITATE (BTL 6000), aparat terapi SHOCKWAVE (BTL 6000 TOPLINE), aparat ULTRASUNETE (BTL 5000), bai galvanice-4 celulare (Trautwein), aparat MAGNETOTERAPIE (BTL 5000), aparat UNDE-SCURTE (BTL20), aparat de ELECTROTERAPIE (BTL 5000-5620 PULS).

Personalul medical care deserveste centrul de recuperare este compus din personal calificat: medic primar specialitatea balneoclimatologie si recuperare medicala, terapeuti de balneofiziokinetoterapie si recuperare medicala, asistenti balneofiziokinetoterapie si recuperare medicala.

Afectiuni recuperare

Se adreseaza persoanelor cu afectiuni din sfera reumatologiei, neurologiei, ortopediei - traumatologiei, avand ca scop combaterea durerii, relaxarea musculara, imbunatatirea mobilitatii articulare, a circulatiei, a troficitatii tesuturilor si a metabolismului celular.

Din marea gama de afectiuni care au indicatie terapiile efectuate in Centrul Medical Laser System mentionam:
- post-traumatice: fracturi, entorse, luxatii;
- coloanei vertebrale: dorsalgii, discopatii vertebrale, hernii de disc operate, cifoze, cifoscolioze, scolioze, lordoze;
- reumatologice: PSH, artroze, spondiloze, spondilite anchilozante, coxartroze, gonartroze;
- neurologice: hemiplegii, paraplegii;

Dr. Topor Alina - Medic specialist alergologie si imunologie clinica

11-15-2013

- Medic specialist alergologie si imunologie clinica
- Psihoterapeut
- Dr. in Stiinte Medicale
- Asistent Universitar Asociat - Universitatea de Vest Vasile Goldis Arad

Program :
Luni : 17.00 - 21.00
Vineri : 09.00 - 12.00

Tratamentul Anti-Ageing la Clinica Laser System

11-15-2013

Tratamentul Anti-Ageing

   Fiecare dintre noi ne dorim sa ramanem vesnic tineri si sanatosi. Sa nu imbatranim cronologic nu se poate, dar sa imbatranim biologic mult mai lent este perfect posibil, si asta nu de acum ci de aproximativ 50 de ani, de cand marele nostru doctor - prof. dr. Ana Aslan a demonstrat ca procaina determina incetinirea mecanismelor de imbatranire la nivel celular determinand regenerarea tesuturilor cu cresterea vitalitatii, cresterea capacitatilor fizice si intelectuale, in mod deosebit a memoriei, imbunatatirea functionala a vazului si mirosului, imbunatatirea aspectului pielii si parului, cresterea tonusului muscular si a mobilitatii articulare, cresterea si repigmentarea parului, normalizarea presiunii arteriale.

   Toate aceste beneficii sunt oferite prin curele personalizate, adaptate patologiei fiecaruia dintre noi, dintre cei carora ne pasa de cat si cum traim, pentru ca a fost demonstrat stiintific omul este programat genetic sa depaseasca 100 de ani, noi singuri prin stilul nostru de viata ne imbolnavim si ne reducem speranta de viata.

   Programul anti-ageing se refera la cei care considera ca merita sa traiasca mult si sa ramana tineri.

Harta

Centrul Medical Laser System Arad Spitalul Laser System Arad


Locatie:
Arad, Str. Andrei Saguna, nr.14

Orar clinica:
Luni 07:00 - 22:00
Marti 07:00 - 22:00
Miercuri 07:00 - 22:00
Joi 07:00 - 22:00
Vineri 07:00 - 22:00
Sambata 08:00 - 20:00
Duminica 08:00 - 20:00

Contact:
Tel: 0257 - 213 211
Tel: 0257 - 230 882
Tel: 0257 - 213 138
Fax: 0257 - 213 112
Laborator: 0257 - 254 337
Centru Medical Vladimirescu (Via Carmina)
Tel: 0257 708 340